De Avondshow over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video)

De Avondshow over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video)

Donderdag 7 september 2023 om 22:36

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Avondshow</em> over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach van donderdag 7 september. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. In De Avondshow met Arjen Lubach neemt Arjen de kandidatenlijst van de VVD door. Wat blijkt? Er staan maar liefst drie mannen in de top tien, de zogenaamde 'powermannen'. Want die mannen, die kunnen best wel wat. Verder gaat het in bovenstaande video over de oneliners van Pieter Omtzigt én het tekort aan studentenkamers. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De Avondshow over de ‘powermannen’ van de VVD en Pieter Omtzigt (video)

In De Avondshow met Arjen Lubach neemt Arjen de kandidatenlijst van de VVD door. Wat blijkt? Er staan maar liefst drie mannen in de top tien, de zogenaamde 'powermannen'. Want die mannen, die kunnen best wel wat. Verder gaat het in bovenstaande video over de oneliners van Pieter Omtzigt én het tekort aan studentenkamers.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's