De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Alleskunner VIPS gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Verschillende BN’ers laten zien wat ze allemaal in huis hebben en doen de meest uiteenlopende opdrachten, om die titel in de wacht te kunnen slepen. Zeven deelnemers moeten naar huisVan de 65 vips zijn er nog 57 over, maar niet voor lang meer want er moeten deze aflevering zeven deelnemers naar huis. De opdrachten zijn stuk voor stuk simpel, zoals: blaas een megaballon net zo lang op totdat hij knapt of schiet een stapel met blikken om. Op zich zijn deze opdrachten wellicht niet al te ingewikkeld, maar door de stress en de hectiek blijkt dit voor veel VIPS lastiger dan gedacht. Welke sterren doen mee?Deze keer doet er weer een aantal bijzondere celebrities mee. Zo laten rapper Brownie Dutch, Geert van Boer zoekt vrouw, Sonny en Dyland uit Married At First Sight en acteur Sebastiaan Labrie hun skills zien. Maar ook sterren als presentatrice Vivian Boelen, choreograaf Marc Forno, zangeres Jennifer Ewbank en acteur Edo Brunner doen een poging om gekroond te worden tot De Alleskunner.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 9 September 2023 om 21:27

Zaterdagavond kun je kijken naar een nieuwe aflevering van De Alleskunner VIPS. Verschillende BN’ers laten zien wat ze allemaal in huis hebben en doen de meest uiteenlopende opdrachten, om die titel in de wacht te kunnen slepen.

Zeven deelnemers moeten naar huis
Van de 65 vips zijn er nog 57 over, maar niet voor lang meer want er moeten deze aflevering zeven deelnemers naar huis. De opdrachten zijn stuk voor stuk simpel, zoals: blaas een megaballon net zo lang op totdat hij knapt of schiet een stapel met blikken om. Op zich zijn deze opdrachten wellicht niet al te ingewikkeld, maar door de stress en de hectiek blijkt dit voor veel VIPS lastiger dan gedacht.

Welke sterren doen mee?
Deze keer doet er weer een aantal bijzondere celebrities mee. Zo laten rapper Brownie Dutch, Geert van Boer zoekt vrouw, Sonny en Dyland uit Married At First Sight en acteur Sebastiaan Labrie hun skills zien. Maar ook sterren als presentatrice Vivian Boelen, choreograaf Marc Forno, zangeres Jennifer Ewbank en acteur Edo Brunner doen een poging om gekroond te worden tot De Alleskunner.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Alleskunner VIPS

Actuele video's

Meer actuele video's