Johan Derksen: 'Ook Marianne Thieme is aan het stoken bij de Partij voor de Dieren' (Vandaag Inside)

Johan Derksen: 'Ook Marianne Thieme is aan het stoken bij de Partij voor de Dieren' (Vandaag Inside)

Er is nogal wat commotie rondom Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), er zou volgens het bestuur van de partij namelijk sprake geweest zijn van integriteitsschending. Daarom willen ze haar aan de kant zetten als lijsttrekker en dat zorgt voor nogal wat ruzie binnen de gelederen. Johan Derksen: 'Dat ook die Marianne Thieme (medeoprichtster van de partij, red.) achter de schermen aan het stoken is, waar bemoeit die zich nou mee?'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen: 'Ook <em>Marianne Thieme</em> is aan het stoken bij de Partij voor de Dieren' (<em>Vandaag Inside</em>) Er is nogal wat commotie rondom Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren), er zou volgens het bestuur van de partij namelijk sprake geweest zijn van integriteitsschending. Daarom willen ze haar aan de kant zetten als lijsttrekker en dat zorgt voor nogal wat ruzie binnen de gelederen. Johan Derksen: 'Dat ook die Marianne Thieme (medeoprichtster van de partij, red.) achter de schermen aan het stoken is, waar bemoeit die zich nou mee?' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 11 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV