Video: Maarten van Rossem wil De Slimste Mens-stoel voor altijd bezetten

Video: Maarten van Rossem wil De Slimste Mens-stoel voor altijd bezetten

Nadat Philip Freriks zijn afscheid bij De Slimste Mens aankondigde, speculeerden sommige kijkers dat Maarten van Rossem ook binnenkort zou vertrekken. Vandaag maakt Maarten echter zelf een einde aan al die speculaties.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Maarten van Rossem</em> wil <em>De Slimste Mens</em>-stoel voor altijd bezetten Nadat Philip Freriks zijn afscheid bij De Slimste Mens aankondigde, speculeerden sommige kijkers dat Maarten van Rossem ook binnenkort zou vertrekken. Vandaag maakt Maarten echter zelf een einde aan al die speculaties. Tekst gaat verder onder de video. Maarten van RossemDe wellicht bekendste stoel van Nederland zit zo comfortabel dat Maarten er graag zijn hele leven op wil blijven zitten. Bovendien deelde Van Rossem mee dat hij niet verbaasd was over het vertrek van Philip Freriks; volgens hem had de presentator al ongeveer twee jaar lang plannen om te stoppen met het programma. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Maarten van Rossem wil De Slimste Mens-stoel voor altijd bezetten

Maarten van Rossem
De wellicht bekendste stoel van Nederland zit zo comfortabel dat Maarten er graag zijn hele leven op wil blijven zitten. Bovendien deelde Van Rossem mee dat hij niet verbaasd was over het vertrek van Philip Freriks; volgens hem had de presentator al ongeveer twee jaar lang plannen om te stoppen met het programma.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's