Gerrit Hiemstra neemt na 25 jaar afscheid als NOS weerman: bekijk zijn hoogtepunten

Gerrit Hiemstra neemt na 25 jaar afscheid als NOS weerman: bekijk zijn hoogtepunten

<em>Gerrit Hiemstra</em> neemt na <em>25 jaar</em> afscheid als <em>NOS weerman</em>: bekijk zijn hoogtepunten Meteoroloog Gerrit Hiemstra heeft donderdagavond afscheid genomen als weerman bij de NOS, na bijna 25 jaar dienst. Hiemstra wil zich nu met een nieuw bedrijf gaan richten op het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NOS (@nos) Eerste weerberichtIn 1998 presenteerde Hiemstra voor het eerst het weerbericht, aanvankelijk als vervanger van vaste krachten zoals Erwin Kroll. In de loop der jaren groeide hij echter uit tot een van de vertrouwde gezichten van het weer op de publieke omroep. Bekijk de video's van NOS Nieuws en Weer.nl hierboven. Bekijk ook René van der Gijp weet ideale opvolger voor Gerrit Hiemstra: 'Braziliaanse weervrouwen' Bekijk deze video »
Entertainment :
Vrijdag 15 september 2023 om 10:24

Meteoroloog Gerrit Hiemstra heeft donderdagavond afscheid genomen als weerman bij de NOS, na bijna 25 jaar dienst. Hiemstra wil zich nu met een nieuw bedrijf gaan richten op het terugdringen van de uitstoot van broeikasgassen.

Eerste weerbericht
In 1998 presenteerde Hiemstra voor het eerst het weerbericht, aanvankelijk als vervanger van vaste krachten zoals Erwin Kroll. In de loop der jaren groeide hij echter uit tot een van de vertrouwde gezichten van het weer op de publieke omroep.

Bekijk de video's van NOS Nieuws en Weer.nl hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's