Zorgen over Boer zoekt Vrouw-Bernice: 'Kan geen lach vanaf' en 'Wordt moeilijke tijd'

Zorgen over Boer zoekt Vrouw-Bernice: 'Kan geen lach vanaf' en 'Wordt moeilijke tijd'

Monday 18 September 2023 om 09:58

Boer zoekt Vrouw is zondag weer begonnen en de, ongetwijfeld miljoenen, kijkers zagen onder andere hoe de in Zweden woonachtige boerin Bernice enigszins beduusd reageerde toen ze van Yvon Jaspers hoorde hoeveel mannen naar haar geschreven hebben: dat waren er namelijk maar liefst 430.

Op X (Twitter) werd er ook volop gereageerd op dit torenhoge aantal en hoe Bernice dit in hemelsnaam aan moet gaan pakken. Toch zijn niet alle reacties over haar even positief:


Bekijk hieronder, in het fragment van Shownieuws, hoe Bernice reageert op het enorme aantal brieven dat er voor haar is binnengekomen. Bekijk ook hoe kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp het aanblijvende succes van Boer zoekt Vrouw verklaart.

Zorgen over Boer zoekt Vrouw-<em>Bernice</em>: 'Kan geen lach vanaf' en 'Wordt moeilijke tijd' Boer zoekt Vrouw is zondag weer begonnen en de, ongetwijfeld miljoenen, kijkers zagen onder andere hoe de in Zweden woonachtige boerin Bernice enigszins beduusd reageerde toen ze van Yvon Jaspers hoorde hoeveel mannen naar haar geschreven hebben: dat waren er namelijk maar liefst 430. Op X (Twitter) werd er ook volop gereageerd op dit torenhoge aantal en hoe Bernice dit in hemelsnaam aan moet gaan pakken. Toch zijn niet alle reacties over haar even positief: Bekijk hieronder, in het fragment van Shownieuws, hoe Bernice reageert op het enorme aantal brieven dat er voor haar is binnengekomen. Bekijk ook hoe kijkcijferdeskundige Tina Nijkamp het aanblijvende succes van Boer zoekt Vrouw verklaart. Bekijk ook ZIEN: Harry Mens stelt Paul de Leeuw zeer rare vraag over zijn zoons (Business Class) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's