Drama kinderopvang Den Bosch: 'Omgekomen meisje (3) is dochter van medewerker'

Drama kinderopvang Den Bosch: 'Omgekomen meisje (3) is dochter van medewerker'

Dinsdag 19 september 2023 om 12:05

Maandag werd bekend dat een 3-jarig meisje door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen bij kinderopvangboerderij 't Goudvisje in Den Bosch en nu blijkt dat het hier om de dochter van een van de medewerkers gaat. Dat meldt Omroep Brabant.

'Gevonden op buitenterrein'
'Het 3-jarige meisje werd maandag rond een uur op het buitenterrein van het kinderdagverblijf gevonden. Ze was volgens de politie toen niet meer aanspreekbaar', aldus de lokale omroep. Het tragische voorval zorgde voor een schok bij alle medewerkers, de kinderen en hun ouders.

Hulpdiensten spoedden zich direct naar de kinderopvang, zoals op de beelden van Hart van Nederland te zien is:

Drama kinderopvang <em>Den Bosch</em>: 'Omgekomen meisje (3) is dochter van medewerker' Maandag werd bekend dat een 3-jarig meisje door een noodlottig ongeval om het leven is gekomen bij kinderopvangboerderij 't Goudvisje in Den Bosch en nu blijkt dat het hier om de dochter van een van de medewerkers gaat. Dat meldt Omroep Brabant. 'Gevonden op buitenterrein''Het 3-jarige meisje werd maandag rond een uur op het buitenterrein van het kinderdagverblijf gevonden. Ze was volgens de politie toen niet meer aanspreekbaar', aldus de lokale omroep. Het tragische voorval zorgde voor een schok bij alle medewerkers, de kinderen en hun ouders. Hulpdiensten spoedden zich direct naar de kinderopvang, zoals op de beelden van Hart van Nederland te zien is:
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's