De Verraders-kandidaat Faya Lourens in Shownieuws over Halloween-editie: "Geen gebruik gemaakt van nazorg"

De Verraders-kandidaat Faya Lourens in Shownieuws over Halloween-editie: "Geen gebruik gemaakt van nazorg"

Een speciale Halloween editie van het psychologische spel De Verraders gaat zaterdag 30 september van start op RTL4. BN'ers nemen het tegen elkaar op in een extra bloedig en moordlustig avontuur.

Tekst gaat verder onder de video

<em>De Verraders</em>-kandidaat Faya Lourens in <em>Shownieuws</em> over Halloween-editie: &quot;Geen gebruik gemaakt van nazorg&quot; Een speciale Halloween editie van het psychologische spel De Verraders gaat zaterdag 30 september van start op RTL4. BN'ers nemen het tegen elkaar op in een extra bloedig en moordlustig avontuur. Tekst gaat verder onder de video NazorgDe deelnemers mochten dinsdag de eerste aflevering bekijken. Shownieuws was erbij om de kandidaten het hemd van het lijf te vragen over de 'ranzige Halloweenshit'. Faya Lourens vertelt er zonder kleerscheuren uit gekomen te zijn. "Geen gebruik gemaakt van nazorg", aldus de fitnessgoeroe. Andere kandidaten hadden het mogelijk wat zwaarder met de strijd waarbij geen enkel middel wordt geschuwd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 4 november. Bekijk ook Zien: concertbeelden van hiphoplegende en zakentalent Snoop Dogg in vol Ahoy Bekijk deze video » De drie genomineerden voor de Televizier-Ring Talent zijn bekend (Shownieuws) Bekijk deze video » Vanavond gaan heren van Beter Laat dan Nooit lekker met de voeten in vissenbad of niet zo lekker? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nazorg
De deelnemers mochten dinsdag de eerste aflevering bekijken. Shownieuws was erbij om de kandidaten het hemd van het lijf te vragen over de 'ranzige Halloweenshit'. Faya Lourens vertelt er zonder kleerscheuren uit gekomen te zijn. "Geen gebruik gemaakt van nazorg", aldus de fitnessgoeroe. Andere kandidaten hadden het mogelijk wat zwaarder met de strijd waarbij geen enkel middel wordt geschuwd om zoveel mogelijk zilver te verdienen.

Na de première van de serie (die bestaat uit één aflevering) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 4 november.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV