Hilarisch: de 'vlog van prinses Alexia' tijdens Prinsjesdag (Avondshow met Lubach)

Hilarisch: de 'vlog van prinses Alexia' tijdens Prinsjesdag (Avondshow met Lubach)

Hilarisch: de 'vlog van prinses Alexia' tijdens Prinsjesdag (<em>Avondshow met Lubach</em>) De redactie van De Avondshow met Arjen Lubach wist wel raad met de eerste Prinsjesdag van Alexia en zette een heerlijke TikTok-vlog van de prinses, zoals zij die zou hebben kunnen gemaakt, in elkaar. De playlist van vader Willem-Alexander in de autorit naar het paleis, het vapen tijdens de Troonrede & de veelbesproken balkonscène, het komt allemaal voorbij. De 'vlog van Alexia' zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je bij Shownieuws alles over het onbreken van een pokerface bij de middelste prinses. Bekijk ook 'Prinses Alexia, de 'Kardashian van de Oranjes', heeft een lekker kontje' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » 'Alexia heeft nog niet zo'n pokerface zoals Amalia' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Viral :
Woensdag 20 september 2023 om 12:37

De redactie van De Avondshow met Arjen Lubach wist wel raad met de eerste Prinsjesdag van Alexia en zette een heerlijke TikTok-vlog van de prinses, zoals zij die zou hebben kunnen gemaakt, in elkaar. De playlist van vader Willem-Alexander in de autorit naar het paleis, het vapen tijdens de Troonrede & de veelbesproken balkonscène, het komt allemaal voorbij.

De 'vlog van Alexia' zie je hieronder. Bovenaan deze pagina hoor je bij Shownieuws alles over het onbreken van een pokerface bij de middelste prinses.

Actuele video's

Meer actuele video's