Hélène Hendriks over nominatie Televizier-Ring Presentator: 'Addertje onder het gras'

Hélène Hendriks over nominatie Televizier-Ring Presentator: 'Addertje onder het gras'

Wednesday 20 September 2023 om 20:50

Het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré staat voor de deur op 12 oktober. De stembussen zijn gesloten en vandaag onthult RTL Boulevard de genomineerden voor de Televizier Presentator Award.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hélène Hendriks</em> over nominatie <em>Televizier-Ring Presentator</em>: 'Addertje onder het gras' Het jaarlijkse Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré staat voor de deur op 12 oktober. De stembussen zijn gesloten en vandaag onthult RTL Boulevard de genomineerden voor de Televizier Presentator Award. Tekst gaat verder onder de video. Drie genomineerdenDe genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator 2023 zijn André van Duin, Hélène Hendriks en Raven van Dorst, gerangschikt op alfabetische volgorde. De spanning zal op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré tot zijn hoogtepunt stijgen wanneer de winnaar wordt onthuld. Maar zit er volgens Hélène Hendriks een addertje onder het gras? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hélène Hendriks over nominatie Televizier-Ring Presentator: 'Addertje onder het gras'

Drie genomineerden
De genomineerden voor de Televizier-Ring Presentator 2023 zijn André van Duin, Hélène Hendriks en Raven van Dorst, gerangschikt op alfabetische volgorde. De spanning zal op 12 oktober tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré tot zijn hoogtepunt stijgen wanneer de winnaar wordt onthuld. Maar zit er volgens Hélène Hendriks een addertje onder het gras?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's