Arjen Lubach richt pijlen op 'multimiljonair' Frans Bauer die klaagt over benzineprijs

Arjen Lubach richt pijlen op 'multimiljonair' Frans Bauer die klaagt over benzineprijs

Arjen Lubach richt pijlen op 'multimiljonair' <em>Frans Bauer</em> die klaagt over benzineprijs Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer klaagt over de hoge bezineprijs In De Avondshow met Arjen Lubach gaat het over de stijgende benzineprijzen en niemand minder dan Frans Bauer moet het ontgelden. “Ook de eenvoudige multimiljonair weet niet wat hij meemaakt”, aldus Lubach. Op social media klaagt Frans Bauer over het geld wat je tegenwoordig moet neerleggen voor een liter benzine. Maar Lubach snapt niets van zijn theorie. “Dus een kopje koffie is nu zo duur als een liter benzine vroeger was? Wat is nou je punt Frans? Is benzine te duur of was koffie vroeger te goedkoop? Je moet een econometrist zijn om de Insta-vlogs van Frans Bauer te snappen.” Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. De benzinerijder is de klos | De Avondshow met Arjen Lubach (S4") Hilarisch: Frans Bauer haalt grap uit met paspop Bekijk deze video » Frans Bauer heeft ontzettend spijt: "Dit is niet goed" (video) Bekijk deze video » Slecht begin van de week voor Frans Bauer: "Dit is niet fijn" (video) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 september 2023 om 10:43

Bekijk in de video hierboven: Frans Bauer klaagt over de hoge bezineprijs

In De Avondshow met Arjen Lubach gaat het over de stijgende benzineprijzen en niemand minder dan Frans Bauer moet het ontgelden. “Ook de eenvoudige multimiljonair weet niet wat hij meemaakt”, aldus Lubach. Op social media klaagt Frans Bauer over het geld wat je tegenwoordig moet neerleggen voor een liter benzine. Maar Lubach snapt niets van zijn theorie. “Dus een kopje koffie is nu zo duur als een liter benzine vroeger was? Wat is nou je punt Frans? Is benzine te duur of was koffie vroeger te goedkoop? Je moet een econometrist zijn om de Insta-vlogs van Frans Bauer te snappen.”

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

")

Actuele video's

Meer actuele video's