Jort Kelder in Vandaag Inside: 'Jullie grilden Mark Rutte'

Jort Kelder in Vandaag Inside: 'Jullie grilden Mark Rutte'

Uiteraard heeft Jort Kelder de twee keren dat zijn goede vriend Mark Rutte te gast was bij Vandaag Inside niet gemist: 'Jullie grilden hem en dat is ook prima.' Een bepaald moment uit de eerste uitzending zal hij met name niet snel vergeten.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Jort Kelder in <em>Vandaag Inside</em>: 'Jullie grilden Mark Rutte' Uiteraard heeft Jort Kelder de twee keren dat zijn goede vriend Mark Rutte te gast was bij Vandaag Inside niet gemist: 'Jullie grilden hem en dat is ook prima.' Een bepaald moment uit de eerste uitzending zal hij met name niet snel vergeten. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 21 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Alle fragmenten uit deze uitzending Vandaag Inside: Johan Derksen & Jort Kelder pakken Caroline van der Plas hard aan Bekijk deze video » Jort Kelder shockeert Wilfred Genee: 'Deze mensen mogen wat mij betreft niet stemmen' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV