Meau zingt Nederlandse versie van Stars in Beste Zangers: Wat Ik Zocht (video)

Meau zingt Nederlandse versie van Stars in Beste Zangers: Wat Ik Zocht (video)

Zaterdag 23 september 2023 om 22:27

Meau zingt Nederlandse versie van <em>Stars</em> in <em>Beste Zangers</em>: <em>Wat Ik Zocht</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het liedje Stars heeft Duncan Laurence geschreven toen hij in Los Angeles zat en zijn plek daar probeerde te vinden. Speciaal voor Duncan Laurence vertaalde taalkunstenares Meau het liedje naar het Nederlands. Het resultaat mag er wezen: 'Ik hoop dat veel jonge mensen kijken en zich laten inspireren door de taal van Meau'. MEAU – Wat Ik Zocht (Stars | Beste Zangers 2023") Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 23 september. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het liedje Stars heeft Duncan Laurence geschreven toen hij in Los Angeles zat en zijn plek daar probeerde te vinden. Speciaal voor Duncan Laurence vertaalde taalkunstenares Meau het liedje naar het Nederlands. Het resultaat mag er wezen: 'Ik hoop dat veel jonge mensen kijken en zich laten inspireren door de taal van Meau'.

| Beste Zangers 2023")

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's