John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen'

John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen'

Woensdag 27 september 2023 om 20:17

Marco Borsato zal definitief worden vervolgd voor ongepast gedrag jegens een minderjarig meisje. De zedenpolitie heeft bijna 2 jaar intensief onderzoek verricht, nadat het vermeende slachtoffer op 14 december 2021 aangifte deed tegen Marco. Het Openbaar Ministerie heeft vandaag besloten de zaak voor de rechter te brengen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>John van den Heuvel</em> blij met vervolging <em>Marco Borsato</em>: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen' Marco Borsato zal definitief worden vervolgd voor ongepast gedrag jegens een minderjarig meisje. De zedenpolitie heeft bijna 2 jaar intensief onderzoek verricht, nadat het vermeende slachtoffer op 14 december 2021 aangifte deed tegen Marco. Het Openbaar Ministerie heeft vandaag besloten de zaak voor de rechter te brengen. Tekst gaat verder onder de video. 'Eindelijk serieus genomen'Misdaadverslaggever John van den Heuvel, die de aanklacht heeft ingezien, is blij dat het vermeende slachtoffer 'eindelijk serieus genomen wordt'. 'Niet om eigenwijs te doen, maar ik zag het wel aankomen,' aldus Van den Heuvel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen'

'Eindelijk serieus genomen'
Misdaadverslaggever John van den Heuvel, die de aanklacht heeft ingezien, is blij dat het vermeende slachtoffer 'eindelijk serieus genomen wordt'. 'Niet om eigenwijs te doen, maar ik zag het wel aankomen,' aldus Van den Heuvel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's