Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato

Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato

Woensdag 27 september 2023 om 20:31

De langverwachte beslissing is eindelijk genomen: Marco Borsato zal definitief worden berecht voor ongepast gedrag jegens een minderjarig meisje. Visagist Leco van Zadelhoff, die bevriend is met de familie, heeft vertrouwen in het rechtssysteem van ons land.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: zo reageerde <em>Leontine Ruiters</em> op bekendmaking vervolging <em>Marco Borsato</em> De langverwachte beslissing is eindelijk genomen: Marco Borsato zal definitief worden berecht voor ongepast gedrag jegens een minderjarig meisje. Visagist Leco van Zadelhoff, die bevriend is met de familie, heeft vertrouwen in het rechtssysteem van ons land. Tekst gaat verder onder de video. Reactie LeontineHoewel Leco geen uitsluitsel kan geven over of hij een van de 29 getuigen in de zaak is, meldt hij wel dat hij contact onderhoudt met Leontine, de voormalige echtgenote van Marco Borsato. "Ik heb wel contact gehad met Leontine, het gaat oke", aldus Leco van Zadelhoff. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: zo reageerde Leontine Ruiters op bekendmaking vervolging Marco Borsato

Reactie Leontine
Hoewel Leco geen uitsluitsel kan geven over of hij een van de 29 getuigen in de zaak is, meldt hij wel dat hij contact onderhoudt met Leontine, de voormalige echtgenote van Marco Borsato. "Ik heb wel contact gehad met Leontine, het gaat oke", aldus Leco van Zadelhoff.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's