RKC - Ajax definitief gestaakt vanwege ernstige botsing doelman Etienne Vaessen (video)

RKC - Ajax definitief gestaakt vanwege ernstige botsing doelman Etienne Vaessen (video)

Het eredivisieduel tussen RKC en Ajax is definitief gestaakt nadat keeper Etienne Vaessen in een ongelukkige botsing kwam met Ajax-speler Brian Brobbey. Ajax stond op dat moment voor met 2-3. Bekijk de beelden hierboven.

Ziekenhuis
Het laatste nieuws is dat Vaessen met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht en dat hij daar wordt behandeld en dat hij aanspreekbaar is. Nadat de wedstrijd tussen RKC en Ajax definitief werd gestaakt, maakten de spelers en staf een ronde op het veld om het publiek te bedanken.

Bekijk de beelden van de wedstrijd RKC-Ajax hierboven.

<em>RKC - Ajax</em> definitief gestaakt vanwege ernstige botsing doelman Etienne Vaessen (video) Moment when Etienne Vaessen collided with Brian Brobbey of Ajax. Hope he pulls through pic.twitter.com/CRE3P4jEvI— 9ja Futball Addict (@9jafutballnews) September 30, 2023 Het eredivisieduel tussen RKC en Ajax is definitief gestaakt nadat keeper Etienne Vaessen in een ongelukkige botsing kwam met Ajax-speler Brian Brobbey. Ajax stond op dat moment voor met 2-3. Bekijk de beelden hierboven. ZiekenhuisHet laatste nieuws is dat Vaessen met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht en dat hij daar wordt behandeld en dat hij aanspreekbaar is. Nadat de wedstrijd tussen RKC en Ajax definitief werd gestaakt, maakten de spelers en staf een ronde op het veld om het publiek te bedanken. Stay strong, Etienne. We think of you ❤️ pic.twitter.com/j3ryZ5PQM7— Eredivisie (@eredivisie) September 30, 2023 Pray for Etienne Vaessen. He was involved in a collision with Brobbey of Ajax and its looking serious??The match had to be abandoned pic.twitter.com/yDJmUUw4hg— Aaron K. (@big_AaK) September 30, 2023 Bekijk de beelden van de wedstrijd RKC-Ajax hierboven.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV