GoedNieuws Vandaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending

GoedNieuws Vandaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Start: GoedNieuws Vandaag

GoedNieuws Vandaag gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wie behoefte heeft aan wat positiviteit kan vanaf maandag 2 oktober terecht bij SBS6. Het nieuwe programma GoedNieuws Vandaag brengt namelijk elke werkdag het nieuws met een optimistische blik. Klaar met negatieve blikUit onderzoek blijkt dat veel mensen klaar zijn met de negatieve blik op het nieuws. In deze tijden hebben veel tv-kijkers juist behoefte aan wat positiviteit en daar speelt GoedNieuws Vandaag op in. Deze keer gaat het niet alleen maar over oorlog, natuurrampen en criminaliteit. Zo worden hier bijvoorbeeld wetenschappelijke doorbraken op medisch vlak, duurzame vredesonderhandelingen en een inzamelingsactie om een buurtbewoner te helpen in beeld gebracht. DuidersGoedNieuws Vandaag wordt gepresenteerd door Donatello Piras en Nikki Herr. In de studio schuiven Sofie van den Enk, Raymond Mens, Talitha Muusse en Rens de Jong aan als duiders van het nieuws. Daarnaast zijn er zo’n twintig inhoudelijke experts uit de praktijk die zo nu en dan hun licht laten schijnen op het nieuws uit hun vakgebied, zoals zorgjournalist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden Rhijja Jansen, psycholoog Najla Edriouch en Hendrik Atze van Doezum, hij is Geschiedenisdocent van het Jaar 2022.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Wie behoefte heeft aan wat positiviteit kan vanaf maandag 2 oktober terecht bij SBS6. Het nieuwe programma GoedNieuws Vandaag brengt namelijk elke werkdag het nieuws met een optimistische blik.

Klaar met negatieve blik
Uit onderzoek blijkt dat veel mensen klaar zijn met de negatieve blik op het nieuws. In deze tijden hebben veel tv-kijkers juist behoefte aan wat positiviteit en daar speelt GoedNieuws Vandaag op in. Deze keer gaat het niet alleen maar over oorlog, natuurrampen en criminaliteit. Zo worden hier bijvoorbeeld wetenschappelijke doorbraken op medisch vlak, duurzame vredesonderhandelingen en een inzamelingsactie om een buurtbewoner te helpen in beeld gebracht.

Duiders
GoedNieuws Vandaag wordt gepresenteerd door Donatello Piras en Nikki Herr. In de studio schuiven Sofie van den Enk, Raymond Mens, Talitha Muusse en Rens de Jong aan als duiders van het nieuws. Daarnaast zijn er zo’n twintig inhoudelijke experts uit de praktijk die zo nu en dan hun licht laten schijnen op het nieuws uit hun vakgebied, zoals zorgjournalist en hoofdredacteur van Tijdschrift voor Verzorgenden Rhijja Jansen, psycholoog Najla Edriouch en Hendrik Atze van Doezum, hij is Geschiedenisdocent van het Jaar 2022.

Bekijk hier alle video's en artikelen van GoedNieuws Vandaag

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV