Denkend aan Zwitserland: gaan André en Janny op wintersport?

Denkend aan Zwitserland: gaan André en Janny op wintersport?

Woensdag 4 oktober 2023 om 12:39

André van Duin en zijn grote vriendin Janny van der Heijden gaan met hun reeks 'Denkend aan..' de grens over. Het olijke Omroep MAX-duo is namelijk afgereisd naar Zwitserland. Gaan ze daar lekker wintersporten en aan de après-ski? 'Nee, we gaan niet op wintersport. We gaan de sneeuw in, met de trein.'

De eerste beelden van Denkend aan Zwitserland zie je hieronder.

Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Denkend aan Zwitserland: gaan André en Janny op wintersport? André van Duin en zijn grote vriendin Janny van der Heijden gaan met hun reeks 'Denkend aan..' de grens over. Het olijke Omroep MAX-duo is namelijk afgereisd naar Zwitserland. Gaan ze daar lekker wintersporten en aan de après-ski? 'Nee, we gaan niet op wintersport. We gaan de sneeuw in, met de trein.' De eerste beelden van Denkend aan Zwitserland zie je hieronder. Denkend aan Zwitserland is vanaf zondag 26 november om 21.30 uur wekelijks te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Denkend aan Zwitserland: gaan André en Janny op wintersport?

Actuele video's

Meer actuele video's