Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep

Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep

Woensdag 4 oktober 2023 om 21:57

Amerikanen zijn dol op Taylor Swift en op American Football. Maar wat gebeurt er als je ze combineert? Jawel, Taylor Swift is momenteel aan het daten met de 33-jarige NFL-speler Travis Kelce en of dat nog niet genoeg is, ze support Travis bij zijn wedstrijden en daarvan is het hele land in rep en roer.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: romance tussen <em>Taylor Swift</em> en NFL-ster <em>Travis Kelce</em> houdt <em>Witte Huis</em> in zijn greep Amerikanen zijn dol op Taylor Swift en op American Football. Maar wat gebeurt er als je ze combineert? Jawel, Taylor Swift is momenteel aan het daten met de 33-jarige NFL-speler Travis Kelce en of dat nog niet genoeg is, ze support Travis bij zijn wedstrijden en daarvan is het hele land in rep en roer. Tekst gaat verder onder de video. Witte HuisHet nieuws over de relatie van Taylor en Travis heeft zelfs het Witte Huis bereikt, zo blijkt nu. Tijdens een persbriefing van het Witte Huis werd John Kirby, de communicatieadviseur van de Nationale Veiligheidsraad, gevraagd of hij op de hoogte was van de geruchten. "Blijkbaar is ze aan het daten met een American footballspeler", merkte hij op. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: romance tussen Taylor Swift en NFL-ster Travis Kelce houdt Witte Huis in zijn greep

Witte Huis
Het nieuws over de relatie van Taylor en Travis heeft zelfs het Witte Huis bereikt, zo blijkt nu. Tijdens een persbriefing van het Witte Huis werd John Kirby, de communicatieadviseur van de Nationale Veiligheidsraad, gevraagd of hij op de hoogte was van de geruchten. "Blijkbaar is ze aan het daten met een American footballspeler", merkte hij op.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's