Beste Zangers gemist? Numidia blaast iedereen omver met emotionele cover 'Dat heb jij gedaan'

Beste Zangers gemist? Numidia blaast iedereen omver met emotionele cover 'Dat heb jij gedaan'

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Numidia</em> blaast iedereen omver met emotionele cover 'Dat heb jij gedaan' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Numidia heeft zaterdagavond zowel haar collega’s in Beste Zangers als kijkers van het programma omver geblazen met haar vertolking van 'Dat heb jij gedaan'. Tekst gaat verder onder de video. Numidia - Dat heb jij gedaan | Beste Zangers 2023 Toxic-relatieNumidia voelde bij 'Dat heb jij gedaan' van MEAU alsof het haar eigen verhaal was en wist het zeker: dat nummer wilde ze voor MEAU zingen. De zangeres zat zes jaar lang in een toxic-relatie en kan zich daardoor volledig vinden in de songtekst van MEAU. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zaterdag 7 oktober 2023 om 21:55

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Numidia heeft zaterdagavond zowel haar collega’s in Beste Zangers als kijkers van het programma omver geblazen met haar vertolking van 'Dat heb jij gedaan'.

Tekst gaat verder onder de video.

Toxic-relatie
Numidia voelde bij 'Dat heb jij gedaan' van MEAU alsof het haar eigen verhaal was en wist het zeker: dat nummer wilde ze voor MEAU zingen. De zangeres zat zes jaar lang in een toxic-relatie en kan zich daardoor volledig vinden in de songtekst van MEAU.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's