Beste Zangers gemist? Mell covert favoriete nummer van MEAU 'Happier'

Beste Zangers gemist? Mell covert favoriete nummer van MEAU 'Happier'

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Mell</em> covert favoriete nummer van <em>MEAU</em> 'Happier' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Een van MEAU's favoriete nummers is 'Happier' van Olivia Rodrigo, en Mell voelde zich sterk verbonden met het nummer en keek ernaar uit om het voor MEAU te zingen in Beste Zangers. Mell - Happier | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Een van MEAU's favoriete nummers is 'Happier' van Olivia Rodrigo, en Mell voelde zich sterk verbonden met het nummer en keek ernaar uit om het voor MEAU te zingen in Beste Zangers.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's