Beste Zangers gemist? Nick Schilder treedt op met 'Als jij maar bij bent'

Beste Zangers gemist? Nick Schilder treedt op met 'Als jij maar bij bent'

<em>Beste Zangers</em> gemist? <em>Nick Schilder</em> treedt op met 'Als jij maar bij bent' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Nick Schilder heeft speciaal voor MEAU een aangepaste versie gemaakt van haar nummer 'Als jij maar bij bent' en voerde het uit in Beste Zangers, waarmee hij zowel MEAU als het publiek op de banken verraste. Nick Schilder - Als jij maar bij mij bent | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 7 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Nick Schilder heeft speciaal voor MEAU een aangepaste versie gemaakt van haar nummer 'Als jij maar bij bent' en voerde het uit in Beste Zangers, waarmee hij zowel MEAU als het publiek op de banken verraste.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's