Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Okergele bank komt er niet in"

Vanavond in vtwonen weer verliefd op je huis: "Okergele bank komt er niet in"

Vanavond in <em>vtwonen weer verliefd op je huis</em>: &quot;Okergele bank komt er niet in&quot; Stelletjes die hulp nodig hebben bij het inrichten van hun huis. Daar is het SBS6-programma vtwonen weer verliefd op je huis voor. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. Een ding is zeker. De vrouw des huizes wil geen okergele bank. Bekijk het fragment hieronder. vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Stelletjes die hulp nodig hebben bij het inrichten van hun huis. Daar is het SBS6-programma vtwonen weer verliefd op je huis voor. Ook dit koppel heeft duidelijk een plan nodig. Een ding is zeker. De vrouw des huizes wil geen okergele bank. Bekijk het fragment hieronder.

vtwonen weer verliefd op je huis is elke zondag om 19:00 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van vtwonen weer verliefd op je huis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's