Wilfred Genee over Hélène's kans op Televizier-Ring: "Ik ga ervan uit dat ze wint"

Wilfred Genee over Hélène's kans op Televizier-Ring: "Ik ga ervan uit dat ze wint"

Thursday 12 October 2023 om 09:59

In Vandaag Inside bespreken de mannen met tafelgast Albert Verlinde het aanstaande Televizier-Ring Gala. Wilfred Genee is stellig over de kansen voor Hélène Hendriks en haar programma De Oranjezomer. "Ik ga ervan uit dat ze wint", aldus Genee. Daar zijn ze het wel over eens alhoewel B&B Vol Liefde een geduchte tegenstander is.

Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv

<em>Wilfred Genee</em> over <em>Hélène</em>'s kans op <em>Televizier-Ring</em>: &quot;Ik ga ervan uit dat ze wint&quot; In Vandaag Inside bespreken de mannen met tafelgast Albert Verlinde het aanstaande Televizier-Ring Gala. Wilfred Genee is stellig over de kansen voor Hélène Hendriks en haar programma De Oranjezomer. "Ik ga ervan uit dat ze wint", aldus Genee. Daar zijn ze het wel over eens alhoewel B&B Vol Liefde een geduchte tegenstander is. Bekijk het fragment van Vandaag Inside hieronder. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 12 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook De Oranjezomer genomineerd voor Gouden Televizier-Ring: 'Razend knap van Hélène' Bekijk deze video » Debbie uit B&B Vol Liefde gaat in opgepimpte trouwjurk naar Televizier-Ring Gala (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Talkshow :

Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdag 12 oktober om 20.35 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. Na afloop kun je het Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's