René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep

René van der Gijp kritisch op Johan Derksen: uitspraken oorlog Israël en Hamas onder de loep

Het debat over de uitspraken van Derksen met betrekking tot de aanval van Hamas op Israël blijft aanhouden. Tijdens de uitzending van Vandaag Inside op woensdagavond werd Derksen op de vingers getikt door zijn collega René van der Gijp.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>René van der Gijp</em> kritisch op <em>Johan Derksen</em>: uitspraken oorlog <em>Israël en Hamas</em> onder de loep Het debat over de uitspraken van Derksen met betrekking tot de aanval van Hamas op Israël blijft aanhouden. Tijdens de uitzending van Vandaag Inside op woensdagavond werd Derksen op de vingers getikt door zijn collega René van der Gijp. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Johan DerksenRené merkt op: "Het is toch heel onhandig gekozen om te zeggen dat ze het aan zichzelf te danken hebben?" Derksen geeft toe dat zijn woordkeuze inderdaad misschien niet heel handig is geweest. Hij voegt eraan toe: "Maar ik wil nogmaals benadrukken dat als een volk tien jaar lang als beesten behandeld wordt en gevangen zit in hun eigen land, er op een gegeven moment zoveel frustratie en woede naar boven komt." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside: Johan Derksen reageert op ophef na Joden-opmerking Bekijk deze video » Veel reacties op X: moet Talpa samenwerking met Johan Derksen beëindigen? Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie Johan Derksen
René merkt op: "Het is toch heel onhandig gekozen om te zeggen dat ze het aan zichzelf te danken hebben?" Derksen geeft toe dat zijn woordkeuze inderdaad misschien niet heel handig is geweest. Hij voegt eraan toe: "Maar ik wil nogmaals benadrukken dat als een volk tien jaar lang als beesten behandeld wordt en gevangen zit in hun eigen land, er op een gegeven moment zoveel frustratie en woede naar boven komt."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's