Noa Vahle pareert kritiek op outfit Televizier Gala: 'Had niet anders verwacht' (video)

Noa Vahle pareert kritiek op outfit Televizier Gala: 'Had niet anders verwacht' (video)

Zaterdag 14 oktober 2023 om 11:20

Noa Vahle pareert kritiek op outfit <em>Televizier Gala</em>: 'Had niet anders verwacht' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Het was donderdag groot feest voor de VI-familie, want zowel Hélène Hendriks als Noa Vahle viel in de Televizier-prijzen. Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee reageerden vrijdag. KledingIn Vandaag Inside werd vrijdag uitgebreid teruggeblikt op de Televizier-winst van Hélène Hendriks en Noa Vahle. De heren zijn erg te spreken over de speeches van de dames, maar op de kleding valt nog wel wat aan te merken. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 13 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Het was donderdag groot feest voor de VI-familie, want zowel Hélène Hendriks als Noa Vahle viel in de Televizier-prijzen. Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee reageerden vrijdag.

Kleding
In Vandaag Inside werd vrijdag uitgebreid teruggeblikt op de Televizier-winst van Hélène Hendriks en Noa Vahle. De heren zijn erg te spreken over de speeches van de dames, maar op de kleding valt nog wel wat aan te merken.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's