Deze primeur in Beste Zangers bevalt kijkers goed: "wel andere koek"

Deze primeur in Beste Zangers bevalt kijkers goed: "wel andere koek"

Deze <em>primeur</em> in <em>Beste Zangers</em> bevalt kijkers goed: &quot;wel andere koek&quot; In Beste Zangers viel afgelopen aflevering een primeur te vieren: voor het eerst zingt een artiest een nummer van zichzelf. Nick Schilder, die dit jaar invalt voor Mart Hoogkamer, zingt zijn eigen nummer 'Realize'. Dat viel duidelijk in de smaak bij de kijkers die op X van zich lieten horen. Power of MusicIn de aflevering van zaterdag stond 'the power of music' centraal. In de aflevering waren onderwerpen als depressie en burn-out een rode draad en dit liedje van Nick paste goed in dat onderwerp. Mel zong eerder in de aflevering een liedje van Mart Hoogkamer, de zanger die eerst deel zou nemen aan dit seizoen maar juist vanwege oververmoeidheid deelname aan zich voorbij moest laten gaan. Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Beste zangers: artiesten zingen power-nummers vanwege burn-out Mart Hoogkamer Bekijk deze video » Beste Zangers: Numidia trekt de kijker uit een depressie met Happy! Bekijk deze video »
TV :
Deze primeur in Beste Zangers bevalt kijkers goed: "wel andere koek"

In Beste Zangers viel afgelopen aflevering een primeur te vieren: voor het eerst zingt een artiest een nummer van zichzelf. Nick Schilder, die dit jaar invalt voor Mart Hoogkamer, zingt zijn eigen nummer 'Realize'. Dat viel duidelijk in de smaak bij de kijkers die op X van zich lieten horen.

Power of Music
In de aflevering van zaterdag stond 'the power of music' centraal. In de aflevering waren onderwerpen als depressie en burn-out een rode draad en dit liedje van Nick paste goed in dat onderwerp. Mel zong eerder in de aflevering een liedje van Mart Hoogkamer, de zanger die eerst deel zou nemen aan dit seizoen maar juist vanwege oververmoeidheid deelname aan zich voorbij moest laten gaan.

Beste Zangers is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's