ZIEN: Wereldwijd protest tegen geweld in Palestina: van Griekenland tot Brazilië

ZIEN: Wereldwijd protest tegen geweld in Palestina: van Griekenland tot Brazilië

ZIEN: <em>Wereldwijd</em> protest tegen geweld in <em>Palestina</em>: van Griekenland tot Brazilië De wereld staat op. Onder anderen Griekenland, Turkije, Frankrijk, Brazilië, Egypte en Bangladesh protesteren tegen de gruweldaden in Palestina. Op Instagram zien we een compilatie voorbijkomen met beelden van over de hele wereld. Bekijk de aangrijpende video van AJ+ hierboven. De DamZullen er zondagmiddag ook zoveel protesteerders op de Dam komen opdagen voor Palestina? Zondag 15 oktober start er een opmars om 14:00 tot 16:30 vanaf de Dam naar het Jonas Daniël Meijerplein. Amsterdam show up and show out today in De Dam for #Palestine. #FreePalestine #Bijlmer #DeDam pic.twitter.com/A4t8JCgIGQ— The center will not hold ???? (@modnar78) October 15, 2023 Bekijk ook ZIEN: Tienduizenden mensen protesteren in Londen tegen de 'genocide' in Palestina Bekijk deze video » Jood over 'genocide' in Palestina: "Israel, stop met kinderen bombaderen" (video) Bekijk deze video »
Zondag 15 oktober 2023 om 11:59

De wereld staat op. Onder anderen Griekenland, Turkije, Frankrijk, Brazilië, Egypte en Bangladesh protesteren tegen de gruweldaden in Palestina. Op Instagram zien we een compilatie voorbijkomen met beelden van over de hele wereld. Bekijk de aangrijpende video van AJ+ hierboven.

De Dam
Zullen er zondagmiddag ook zoveel protesteerders op de Dam komen opdagen voor Palestina? Zondag 15 oktober start er een opmars om 14:00 tot 16:30 vanaf de Dam naar het Jonas Daniël Meijerplein.

Actuele video's

Meer actuele video's