Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video)

Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video)

<em>Beste Zanges</em>: Douwe Bob en Meau maken indruk met <em>Ik Leef Mijn Eigen Leven</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. De duettenaflevering van Beste Zangers is zaterdag spetterend van start gegaan met een optreden van Meau en Douwe Bob. Bekijk het optreden hieronder. MEAU & Douwe Bob - Ik leef mijn eigen leven | Beste Zangers 2023 HazesDouwe Bob en Meau zongen zaterdag een echte Hazes-klassieker in Beste Zangers: Ik Leef Mijn Leven. Hoewel we Douwe Bob niet vaak Nederlands horen zingen, blijkt hij dat ook te kunnen. De combinatie met het warme stemgeluid van Meau was een schot in de roos. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

De duettenaflevering van Beste Zangers is zaterdag spetterend van start gegaan met een optreden van Meau en Douwe Bob. Bekijk het optreden hieronder.

Hazes
Douwe Bob en Meau zongen zaterdag een echte Hazes-klassieker in Beste Zangers: Ik Leef Mijn Leven. Hoewel we Douwe Bob niet vaak Nederlands horen zingen, blijkt hij dat ook te kunnen. De combinatie met het warme stemgeluid van Meau was een schot in de roos.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's