Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met Perhaps Love in Beste Zangers (video)

Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met Perhaps Love in Beste Zangers (video)

Saturday 21 October 2023 om 21:02

Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met <em>Perhaps Love</em> in <em>Beste Zangers</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het duo Numidia en Marco Bakker schitterde zaterdag in Beste Zangers met het nummer Perhaps Love. Bekijk het optreden hieronder. Numidia & Marco Bakker - Perhaps love | Beste Zangers 2023 KlassiekerJohn Denver zong in 1981 het nummer Perhaps Love. Voor Numidia was dit een nieuw nummer, maar voor de oude rot in het vak, Marco Bakker, oud en bekend. Samen zongen ze het in Beste Zangers en lieten de andere zangers onder de indruk achter. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Wauw! Marco Bakker en Numidia maken indruk met Perhaps Love in Beste Zangers (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het duo Numidia en Marco Bakker schitterde zaterdag in Beste Zangers met het nummer Perhaps Love. Bekijk het optreden hieronder.

Klassieker
John Denver zong in 1981 het nummer Perhaps Love. Voor Numidia was dit een nieuw nummer, maar voor de oude rot in het vak, Marco Bakker, oud en bekend. Samen zongen ze het in Beste Zangers en lieten de andere zangers onder de indruk achter.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's