Beste Zangers: Marco Bakker en Nick Schilder schitteren met You Raise Me Up (video)

Beste Zangers: Marco Bakker en Nick Schilder schitteren met You Raise Me Up (video)

Saturday 21 October 2023 om 21:25

<em>Beste Zangers</em>: Marco Bakker en Nick Schilder schitteren met <em>You Raise Me Up</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Wat een pareltjes komen er vanavond voorbij in Beste Zangers. Zo ook deze: Marco Bakker zong samen met Nick Schilder You Raise Me Up. Marco Bakker & Nick Schilder - You raise me up | Beste Zangers 2023 DuetOorspronkelijk werd het nummer gekozen door Mart Hoogkamer, maar omdat hij op het laatste moment niet mee kon, zong Nick Schilder vandaag dit duet met Marco Bakker. En dat deden ze niet onverdienstelijk. Bekijk het optreden hierboven. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Wat een pareltjes komen er vanavond voorbij in Beste Zangers. Zo ook deze: Marco Bakker zong samen met Nick Schilder You Raise Me Up.

Duet
Oorspronkelijk werd het nummer gekozen door Mart Hoogkamer, maar omdat hij op het laatste moment niet mee kon, zong Nick Schilder vandaag dit duet met Marco Bakker. En dat deden ze niet onverdienstelijk. Bekijk het optreden hierboven.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's