Zien: Meau en Duncan Laurence zingen Harder Dan Ik Hebben Kan in Beste Zangers (video)

Zien: Meau en Duncan Laurence zingen Harder Dan Ik Hebben Kan in Beste Zangers (video)

Zien: Meau en Duncan Laurence zingen <em>Harder Dan Ik Hebben Kan</em> in <em>Beste Zangers</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Duncan Laurence is een groot fan van de Zeeuwse band BLØF en toen hij een duet mocht uitkiezen wist hij eigenlijk meteen welk nummer hij met Meau wilde zingen. MEAU & Duncan Laurence - Harder dan ik hebben kan | Beste Zangers 2023 BLØFDuncan en Meau zongen vanavond in Beste Zangers het nummer Harder Dan Ik Hebben Kan van BLØF. Beiden hebben ze goede herinneringen aan het nummer. Bekijk het opreden hierboven. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Meau en Duncan Laurence zingen Harder Dan Ik Hebben Kan in Beste Zangers (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Duncan Laurence is een groot fan van de Zeeuwse band BLØF en toen hij een duet mocht uitkiezen wist hij eigenlijk meteen welk nummer hij met Meau wilde zingen.

BLØF
Duncan en Meau zongen vanavond in Beste Zangers het nummer Harder Dan Ik Hebben Kan van BLØF. Beiden hebben ze goede herinneringen aan het nummer. Bekijk het opreden hierboven.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's