Beste Zangers: Nick Schilder en Numidia zingen Hier Encore in Frans én Nederlands (video)

Beste Zangers: Nick Schilder en Numidia zingen Hier Encore in Frans én Nederlands (video)

<em>Beste Zangers</em>: Nick Schilder en Numidia zingen <em>Hier Encore</em> in Frans én Nederlands (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. In Beste Zangers zongen Numidia en Nick Schilder een heel speciale versie van het nummer Hier Encore van Charles Aznavour: De Dwaasheid van mijn Jeugd. Numidia & Nick Schilder - De dwaasheid van mijn jeugd | Beste Zangers 2023 VertalingIn het Nederlands en Frans zetten Numidia en Nick Schilder een prachtige versie van Hier Encore van Charles Aznavour neer in combinatie met de Nederlandse vertaling van Wolter Kroes. Bekijk De Dwaasheid van mijn Jeugd hierboven. Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Beste Zangers: Nick Schilder en Numidia zingen Hier Encore in Frans én Nederlands (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

In Beste Zangers zongen Numidia en Nick Schilder een heel speciale versie van het nummer Hier Encore van Charles Aznavour: De Dwaasheid van mijn Jeugd.

Vertaling
In het Nederlands en Frans zetten Numidia en Nick Schilder een prachtige versie van Hier Encore van Charles Aznavour neer in combinatie met de Nederlandse vertaling van Wolter Kroes. Bekijk De Dwaasheid van mijn Jeugd hierboven.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's