Video: Douwe Bob en Mell swingen met When You're Gone in Beste Zangers

Video: Douwe Bob en Mell swingen met When You're Gone in Beste Zangers

Saturday 21 October 2023 om 22:05

Video: Douwe Bob en Mell swingen met <em>When You're Gone</em> in <em>Beste Zangers</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv. Het toetje van dit seizoen van Beste Zangers is het duet van Douwe Bob en Mell. Samen zingen zij When You’re Gone van Bryan Adams en Mel C in de duettenaflevering. Bekijk het optreden hieronder. Mell & Douwe Bob - When you're gone | Beste Zangers 2023 Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Video: Douwe Bob en Mell swingen met When You're Gone in Beste Zangers

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beste Zangers van zaterdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Het toetje van dit seizoen van Beste Zangers is het duet van Douwe Bob en Mell. Samen zingen zij When You’re Gone van Bryan Adams en Mel C in de duettenaflevering. Bekijk het optreden hieronder.

Bekijk het fragment van Beste Zangers hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Beste Zangers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's