Frans Timmermans in College Tour Verkiezingsdebat over oorlog Israël-Hamas (video)

Frans Timmermans in College Tour Verkiezingsdebat over oorlog Israël-Hamas (video)

Sunday 22 October 2023 om 20:56

In het College Tour Verkiezingsdebat van zondagavond ging het al snel over de verschrikkelijke oorlog tussen Israël en Hamas. Demissionair premier Rutte reist maandagochtend af naar Israël om daar te spreken met de Israëlische premier Netanyahu en de Palestijnse president Abbas. Frans Timmermans werd bevraagd over het onderwerp: ''Je moet al je diplomatieke macht gebruiken om tegen Israël te zeggen: ga niet overreageren, houd rekening met het Internationaal recht."

Bekijk de beelden van het College Tour Verkiezingsdebat hierboven, hieronder reageert Johan Derksen op de gekwetste Caroline van der Plas.

Het College Tour Verkiezingsdebat was zondag 22 oktober om rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kan de beste fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.

Frans Timmermans in <em>College Tour Verkiezingsdebat</em> over oorlog Israël-Hamas (video) 'Je moet al je diplomatieke macht gebruiken om tegen Israël te zeggen: ga niet overreageren, houd rekening met het Internationaal recht,' aldus Frans Timmermans. pic.twitter.com/HYSvxQutF3— College Tour (@collegetour_nl) October 22, 2023 In het College Tour Verkiezingsdebat van zondagavond ging het al snel over de verschrikkelijke oorlog tussen Israël en Hamas. Demissionair premier Rutte reist maandagochtend af naar Israël om daar te spreken met de Israëlische premier Netanyahu en de Palestijnse president Abbas. Frans Timmermans werd bevraagd over het onderwerp: ''Je moet al je diplomatieke macht gebruiken om tegen Israël te zeggen: ga niet overreageren, houd rekening met het Internationaal recht." Bekijk de beelden van het College Tour Verkiezingsdebat hierboven, hieronder reageert Johan Derksen op de gekwetste Caroline van der Plas. Het College Tour Verkiezingsdebat was zondag 22 oktober om rond 20.15 uur te zien op NPO 3. Je kan de beste fragmenten van het College Tour Verkiezingsdebat terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Frans Timmermans in College Tour Verkiezingsdebat over oorlog Israël-Hamas (video)

Actuele video's

Meer actuele video's