Humberto: Leonardo, slachtoffer Bilal Wahib, raakt emotioneel aan tafel

Humberto: Leonardo, slachtoffer Bilal Wahib, raakt emotioneel aan tafel

Begin 2021 bood Bilal Wahib de, toen pas 12-jarige Leonardo, 17.000 euro als die zijn geslachtdeel tijdens een livestream zou laten zien. Het veroorzaakte een enorme ophef, de rapper/acteur werd zwlfs opgehaald door de politie en vervolgens ook flink gecanceld. Zijn slachtoffer heeft er nog altijd veel last van en dat bleek ook tijdens de uitzending van Humberto, waar hij dinsdagavond zijn verhaal deed.

'Ademde moeilijk'
Op diverse momenten tijdens het gesprek in de talkshow kwam Leonardo niet uit zijn woorden, waarbij hij het lastig vond zijn ademhaling in bedwang te houden en duidelijk snakte naar een slokje water. Zeker toen hij vertelde dat hij nog altijd wordt gepest vanwege het voorval. Het leverde hem overigens veel respect van de kijkers op, afgaande op de reacties op X.

Op de beelden die Leonardo zelf, voor aanvang van het gesprek, op TikTok zette leek van spanning echter geen sprake. Bekijk ze hieronder:

@klicklak1 #humbertotan #humberto ♬ original sound - ?
Humberto: Leonardo, slachtoffer <em>Bilal Wahib</em>, raakt emotioneel aan tafel Begin 2021 bood Bilal Wahib de, toen pas 12-jarige Leonardo, 17.000 euro als die zijn geslachtdeel tijdens een livestream zou laten zien. Het veroorzaakte een enorme ophef, de rapper/acteur werd zwlfs opgehaald door de politie en vervolgens ook flink gecanceld. Zijn slachtoffer heeft er nog altijd veel last van en dat bleek ook tijdens de uitzending van Humberto, waar hij dinsdagavond zijn verhaal deed. 'Ademde moeilijk'Op diverse momenten tijdens het gesprek in de talkshow kwam Leonardo niet uit zijn woorden, waarbij hij het lastig vond zijn ademhaling in bedwang te houden en duidelijk snakte naar een slokje water. Zeker toen hij vertelde dat hij nog altijd wordt gepest vanwege het voorval. Het leverde hem overigens veel respect van de kijkers op, afgaande op de reacties op X. Op de beelden die Leonardo zelf, voor aanvang van het gesprek, op TikTok zette leek van spanning echter geen sprake. Bekijk ze hieronder: @klicklak1 #humbertotan #humberto ♬ original sound - ?
TV :
Humberto: Leonardo, slachtoffer Bilal Wahib, raakt emotioneel aan tafel

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV