Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Vanaf vrijdag 3 november kun je op NPO 1 kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Maud & Babs. Het gaat om de langverwachte tweede reeks van de serie, die draait om Maud (een rol van Rifka Lodeizen) die mantelzorger is voor haar dementerende moeder Babs (Loes Luca).

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Maud &amp; Babs</em> start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden Vanaf vrijdag 3 november kun je op NPO 1 kijken naar een nieuw seizoen van de dramaserie Maud & Babs. Het gaat om de langverwachte tweede reeks van de serie, die draait om Maud (een rol van Rifka Lodeizen) die mantelzorger is voor haar dementerende moeder Babs (Loes Luca). Lees verder onder de video. Mantelzorgwoning in Maud’s tuinIn dit seizoen is ook Georgina Verbaan te zien, zij neemt de rol van Juliette (de zus van Maud) over van Kim van Kooten. Verder speelt ook onder anderen Peter Paul Muller in Maud & Babs. In de eerste beelden is te zien dat de familie onder spanning komt te staan. Babs kan namelijk niet meer alleen thuis wonen en Maud komt op het idee om haar moeder te verhuizen naar een mantelzorgwoning in haar tuin. Maar hier is haar echtgenoot Koen het totaal niet mee eens en deze beslissing zet alles op scherp. Bekijk de trailer van Maud & Babs seizoen 2 hierboven. Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv. Georgina Verbaan in nieuw seizoen van 'Maud en Babs' (Koffietijd) Bekijk deze video »
Serie :
Nieuw seizoen Maud & Babs start vrijdag op NPO 1: bekijk de eerste beelden

Mantelzorgwoning in Maud’s tuin
In dit seizoen is ook Georgina Verbaan te zien, zij neemt de rol van Juliette (de zus van Maud) over van Kim van Kooten. Verder speelt ook onder anderen Peter Paul Muller in Maud & Babs. In de eerste beelden is te zien dat de familie onder spanning komt te staan. Babs kan namelijk niet meer alleen thuis wonen en Maud komt op het idee om haar moeder te verhuizen naar een mantelzorgwoning in haar tuin. Maar hier is haar echtgenoot Koen het totaal niet mee eens en deze beslissing zet alles op scherp.

Bekijk de trailer van Maud & Babs seizoen 2 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Maud & Babs is vanaf vrijdag 3 november om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Maud & Babs terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's