Zien: Rob Goossens gaat door het stof na delen onjuiste feiten Rachel Hazes

Zien: Rob Goossens gaat door het stof na delen onjuiste feiten Rachel Hazes

In een recente aflevering van RTL Boulevard werd het verzoek van Rachel Hazes besproken om haar dochter Roxeanne en voormalige zakenpartners Marieke van Beek en Rob Israël voor de rechter te laten verschijnen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rob Goossens</em> gaat door het stof na delen onjuiste feiten <em>Rachel Hazes</em> In een recente aflevering van RTL Boulevard werd het verzoek van Rachel Hazes besproken om haar dochter Roxeanne en voormalige zakenpartners Marieke van Beek en Rob Israël voor de rechter te laten verschijnen. Tekst gaat verder onder de video. RectificatieIn dat gesprek werd gesuggereerd dat Marieke en Rob een relatie zouden hebben en dat ze hun volmacht op oneigenlijke wijze hebben gebruikt. Hierop komt Rob Goossens nu terug en biedt hij zijn excuses aan voor het delen van onjuiste informatie. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Rob Goossens gaat door het stof na delen onjuiste feiten Rachel Hazes

Rectificatie
In dat gesprek werd gesuggereerd dat Marieke en Rob een relatie zouden hebben en dat ze hun volmacht op oneigenlijke wijze hebben gebruikt. Hierop komt Rob Goossens nu terug en biedt hij zijn excuses aan voor het delen van onjuiste informatie.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's