Zien: Anouk zingt When I Die bij Khalid & Sophie (video)

Zien: Anouk zingt When I Die bij Khalid & Sophie (video)

Donderdag 2 november 2023 om 20:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Anouk is terug met een hagelnieuw album en dit presenteerde ze donderdag in Khalid & Sophie. In de uitzending zong ze onder meer het nummer When I Die.

Lees verder onder de video's.

Orkest
Het album van Anouk is anders dan al haar andere albums. Ze gaf haar band voor dit album even vrij, want ze dook de studio in met het Prague Philharmonic Orchestra.

Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven, hieronder zie je meer over haar gesprek met Matthijs van Nieuwkerk. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Zien: Anouk zingt <em>When I Die</em> bij <em>Khalid &amp; Sophie</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Khalid & Sophie van donderdag 2 november. Je kunt ook de hele uitzending van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. Anouk is terug met een hagelnieuw album en dit presenteerde ze donderdag in Khalid & Sophie. In de uitzending zong ze onder meer het nummer When I Die. Lees verder onder de video's. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Khalid & Sophie (@khalidensophie) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) OrkestHet album van Anouk is anders dan al haar andere albums. Ze gaf haar band voor dit album even vrij, want ze dook de studio in met het Prague Philharmonic Orchestra. Bekijk het fragment uit Khalid & Sophie hierboven, hieronder zie je meer over haar gesprek met Matthijs van Nieuwkerk. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Zien: Anouk zingt When I Die bij Khalid & Sophie (video)

Actuele video's

Meer actuele video's