Drama voor Jan Smit en zijn gezin compleet: 'Kinderen horen op schoolplein dat ik niet deug'

Drama voor Jan Smit en zijn gezin compleet: 'Kinderen horen op schoolplein dat ik niet deug'

Het voorzitterschap van Jan Smit bij voetbalclub FC Volendam begint zijn tol te eisen. De geboren Volendammer heeft het enorm druk met de modernisering van de club en kan daardoor op de nodige kritiek rekenen. Er gaan zelfs verhalen rond dat er intern aan de stoelpoten van Smit gezaagd wordt.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Drama</em> voor <em>Jan Smit</em> en zijn <em>gezin</em> compleet: 'Kinderen horen op schoolplein dat ik niet deug' Het voorzitterschap van Jan Smit bij voetbalclub FC Volendam begint zijn tol te eisen. De geboren Volendammer heeft het enorm druk met de modernisering van de club en kan daardoor op de nodige kritiek rekenen. Er gaan zelfs verhalen rond dat er intern aan de stoelpoten van Smit gezaagd wordt. Tekst gaat verder onder de video. Familiedrama"De showbizwereld is eigenlijk kinderspel vergeleken bij de voetbalwereld," aldus Jan Smit. De zanger merkt dat zijn kinderen op school ook worden aangesproken op de kritiek over hun vader, wat een duidelijke weerslag heeft op het gezin van Jan Smit. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Ali ali aloa': Marco Schuitmaker & Jan Smit zingen Van Goes Tot Purmerend (LIVE) Bekijk deze video » Video: de hardste grappen van Peter Pannekoek tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Familiedrama
"De showbizwereld is eigenlijk kinderspel vergeleken bij de voetbalwereld," aldus Jan Smit. De zanger merkt dat zijn kinderen op school ook worden aangesproken op de kritiek over hun vader, wat een duidelijke weerslag heeft op het gezin van Jan Smit.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's