Kijk LIVE naar de prelims van GLORY Collision 6 (zaterdag 4 november)

Kijk LIVE naar de prelims van GLORY Collision 6 (zaterdag 4 november)

Saturday 4 November 2023 om 17:00

Kijk op zaterdag 4 november vanaf 17.00 uur LIVE naar de preliminary card van GLORY Collision 6 via onderstaande livestream.

Kijk LIVE naar de <em>prelims</em> van <em>GLORY Collision 6</em> (zaterdag 4 november) Kijk op zaterdag 4 november vanaf 17.00 uur LIVE naar de preliminary card van GLORY Collision 6 via onderstaande livestream. Zoals altijd bij de GLORY gala's is de prelimitary card, ofwel het voorprogramma, weer geheel gratis te kijken via het YouTube-kanaal van GLORY en de bovenstaande livestream. GLORY Collision 6 met het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro is op zaterdag 4 november vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY Collision 6 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv. Bekijk ook House of Glory: bootvarende kickboksers levert hilarische beelden op Bekijk deze video » Reacties op Badr Hari's verlies in Bulgarije: "Stop gewoon" (Glory89) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar de prelims van GLORY Collision 6 (zaterdag 4 november)

Zoals altijd bij de GLORY gala's is de prelimitary card, ofwel het voorprogramma, weer geheel gratis te kijken via het YouTube-kanaal van GLORY en de bovenstaande livestream.

GLORY Collision 6 met het titelgevecht tussen Rico Verhoeven en Tariq Osaro is op zaterdag 4 november vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien bij Videoland. Volg alles van GLORY Collision 6 dan ook in het GLORY-dossier van Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's