Verlegen Bernice en Johan knuffelen elkaar: "Lief van je, dat je dat zegt" (video)

Verlegen Bernice en Johan knuffelen elkaar: "Lief van je, dat je dat zegt" (video)

Verlegen Bernice en Johan knuffelen elkaar: "Lief van je, dat je dat zegt" (video) Gisteren zagen we in Boer zoekt Vrouw dat Bernice en Johan dicht tegen elkaar kropen als ze het hebben over het liefdesavontuur waar ze aan begonnen zijn. Bernice geeft toe dat ze het er moeilijk mee heeft, toch komt ze een beetje los. Naar eigen zeggen rent ze niet meer weg. Bekijk het fragment hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Bekijk ook Vanavond in Boer zoekt Vrouw: Claudia kan uitslapen door hardwerkende René & Jerome Bekijk deze video » Vanavond in Boer zoekt Vrouw rent Bernice niet meer weg: 'Ik blijf gewoon lekker zitten' Bekijk deze video »
Monday 6 November 2023 om 14:37

Gisteren zagen we in Boer zoekt Vrouw dat Bernice en Johan dicht tegen elkaar kropen als ze het hebben over het liefdesavontuur waar ze aan begonnen zijn. Bernice geeft toe dat ze het er moeilijk mee heeft, toch komt ze een beetje los. Naar eigen zeggen rent ze niet meer weg. Bekijk het fragment hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's