Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar

Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar

Tijdens een training maakte shorttrackster Suzanne Schulting een angstaanjagende val en raakte ze gewond aan haar rug door de schaats van haar trainingspartner. Ze moest naar het ziekenhuis voor behandeling van een diepe snijwond, waardoor schaatsen tijdelijk niet mogelijk is. Niettemin bracht vandaag ook goed nieuws, want ze is uitgeroepen tot de beste Nederlandse shorttrackster.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Suzanne Schulting</em> triomfeert na <em>schaatsongeval</em>: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar Tijdens een training maakte shorttrackster Suzanne Schulting een angstaanjagende val en raakte ze gewond aan haar rug door de schaats van haar trainingspartner. Ze moest naar het ziekenhuis voor behandeling van een diepe snijwond, waardoor schaatsen tijdelijk niet mogelijk is. Niettemin bracht vandaag ook goed nieuws, want ze is uitgeroepen tot de beste Nederlandse shorttrackster. Tekst gaat verder onder de video. OververmoeidSchulting zou de komende periode hoe dan ook niet in actie zijn gekomen vanwege oververmoeidheid na het vorige seizoen. Haar hoop was om in januari voor het eerst weer deel te nemen aan een internationale wedstrijd tijdens de EK, en vervolgens was het plan om in maart aanwezig te zijn bij de WK in Ahoy. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar

Oververmoeid
Schulting zou de komende periode hoe dan ook niet in actie zijn gekomen vanwege oververmoeidheid na het vorige seizoen. Haar hoop was om in januari voor het eerst weer deel te nemen aan een internationale wedstrijd tijdens de EK, en vervolgens was het plan om in maart aanwezig te zijn bij de WK in Ahoy.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's