Gerard Joling wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (Beau)

Gerard Joling wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (Beau)

Het Eurovisiesongfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video)

Gerard Joling stemt vaak VVD maar hij is nu nog zwevend, zo vertelt de zanger bij Beau. Wel wordt duidelijk dat Joling niet links gaat stemmen. “Als Timmermans aan de macht komt met GroenLinks ga ik verhuizen en gaat het land ook naar de klote kan ik je vertellen. Dat meen ik uit de grond van mijn hart”, zegt Joling. Hij heeft ook nog een tip voor alle kiezers die 22 november naar de stembus gaan. “Niet links, het wordt een drama dit land.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Gerard Joling</em> wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (<em>Beau</em>) Het Eurovisiesongfestival 2024: wordt het Nick Schilder of Gerard Joling? (video) Gerard Joling stemt vaak VVD maar hij is nu nog zwevend, zo vertelt de zanger bij Beau. Wel wordt duidelijk dat Joling niet links gaat stemmen. “Als Timmermans aan de macht komt met GroenLinks ga ik verhuizen en gaat het land ook naar de klote kan ik je vertellen. Dat meen ik uit de grond van mijn hart”, zegt Joling. Hij heeft ook nog een tip voor alle kiezers die 22 november naar de stembus gaan. “Niet links, het wordt een drama dit land.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gerard, Ruben en Chantal zingen medley uit 1983 in Oh, Wat Een Jaar! Bekijk deze video » Gerard Joling daagt Rico Verhoeven uit: "Wel in glitterpak en 'Maak me Gek'" Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar! gemist? Raad iconische geluiden uit 1975 met Ruben Nicolai en Gerard Joling Bekijk deze video »
Talkshow :
Gerard Joling wil verhuizen met Timmermans aan de macht: ‘Land gaat naar de klote!’ (Beau)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV