ZIEN: Max Verstappen solo op Time Magazine-cover, eerste Nederlander sinds 1966

ZIEN: Max Verstappen solo op Time Magazine-cover, eerste Nederlander sinds 1966

Vrijdag 10 november 2023 om 11:18

Max Verstappen prijkt op de cover van Time Magazine, een opmerkelijke prestatie, aangezien hij de eerste Nederlander is sinds 1960 die deze eer ten deel valt. In het Amerikaanse opinietijdschrift is ook een interview te vinden met Max en zijn vader Jos, waarin het welbekende en controversiële tankstation-incident wordt besproken.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Max Verstappen</em> solo op <em>Time Magazine-cover</em>, eerste Nederlander sinds <em>1966</em> Max Verstappen prijkt op de cover van Time Magazine, een opmerkelijke prestatie, aangezien hij de eerste Nederlander is sinds 1960 die deze eer ten deel valt. In het Amerikaanse opinietijdschrift is ook een interview te vinden met Max en zijn vader Jos, waarin het welbekende en controversiële tankstation-incident wordt besproken. Tekst gaat verder onder de video. Grand Prix van Las VegasMet de Grand Prix van Las Vegas voor de boeg slaagde Time Magazine erin Verstappen te strikken voor een interview, iets waar de Nederlander, naast de vereiste persconferenties tijdens Grand Prix-weekenden, zelden aan deelneemt. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe Quote 500: zo rijk is Max Verstappen inmiddels Bekijk deze video » Zien! MAX Verstappen zingt al racend 'Green Green Grass of Home' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Grand Prix van Las Vegas
Met de Grand Prix van Las Vegas voor de boeg slaagde Time Magazine erin Verstappen te strikken voor een interview, iets waar de Nederlander, naast de vereiste persconferenties tijdens Grand Prix-weekenden, zelden aan deelneemt.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's