Bekijk de trailer van nieuwe Zack Snyder-epos Rebel Moon, deel één op 22 december bij Netflix

Bekijk de trailer van nieuwe Zack Snyder-epos Rebel Moon, deel één op 22 december bij Netflix

Monday 13 November 2023 om 14:18

Vanaf 22 december is op Netflix het eerste deel van het tweedelige science fiction epos Rebel Moon te zien. Tijdens de Geeked Week van Netflix werd de volledige trailer van de nieuwe Zack Snyder film gelanceerd.

Bekijk de trailer van nieuwe Zack Snyder-epos <em>Rebel Moon</em>, deel één op 22 december bij Netflix Vanaf 22 december is op Netflix het eerste deel van het tweedelige science fiction epos Rebel Moon te zien. Tijdens de Geeked Week van Netflix werd de volledige trailer van de nieuwe Zack Snyder film gelanceerd. Mysterieus verledenEen vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door een tiran, Balisarius genaamd, aangestuurd leger. De wanhopige burgers doen vervolgens een beroep op een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Zij krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die hen zouden kunnen helpen tegen deze dreiging. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 22 december Rebel Moon: A Child of Fire kunt kijken. Bekijk ook Kijk de teaser van langverwachte serie Avatar: The Last Airbender, in 2024 te zien op Netflix Bekijk deze video » The Witcher in animatievorm? Bekijk de trailer hier! Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van nieuwe Zack Snyder-epos Rebel Moon, deel één op 22 december bij Netflix

Mysterieus verleden
Een vredige kolonie aan de rand van de melkweg wordt bedreigd door een tiran, Balisarius genaamd, aangestuurd leger. De wanhopige burgers doen vervolgens een beroep op een jonge vrouw met een mysterieus verleden. Zij krijgt de taak om op zoek te gaan naar krijgers van nabijgelegen planeten die hen zouden kunnen helpen tegen deze dreiging.

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je vanaf 22 december Rebel Moon: A Child of Fire kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's