Bekijk de trailer van het eerste deel van The Crown seizoen 6 met Diana in middelpunt

Bekijk de trailer van het eerste deel van The Crown seizoen 6 met Diana in middelpunt

Vanaf donderdag (16 november) is het eerste deel van het zesde seizoen van The Crown te zien op Netflix. Prinses Diana (Elizabeth Debicki) staat daarin centraal: in hoeverre kan de aandacht die op haar gevestigd is de Koninklijke familie in gevaar brengen.

Bekijk de trailer van het eerste deel van <em>The Crown</em> seizoen 6 met Diana in middelpunt Vanaf donderdag (16 november) is het eerste deel van het zesde seizoen van The Crown te zien op Netflix. Prinses Diana (Elizabeth Debicki) staat daarin centraal: in hoeverre kan de aandacht die op haar gevestigd is de Koninklijke familie in gevaar brengen. Verschillende vakantiesIn hun eerste zomer als gescheiden koppel beleven prins Charles en prinses Diana heel verschillende vakanties met hun zonen. Diana wordt in het zuiden van Frankrijk door de Fayeds het hof gemaakt, terwijl Charles trouw blijft aan tradities in Balmoral. De vergelijkingen worden uitgebreid belicht in de media en aangewakkerd door fanatieke paparazzi. Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt kijken. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van The Crown seizoen zes, vanaf 16 november op Netflix Bekijk deze video » ZIEN: nog meer beelden van The Crown seizoen 6 Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van het eerste deel van The Crown seizoen 6 met Diana in middelpunt

Verschillende vakanties
In hun eerste zomer als gescheiden koppel beleven prins Charles en prinses Diana heel verschillende vakanties met hun zonen. Diana wordt in het zuiden van Frankrijk door de Fayeds het hof gemaakt, terwijl Charles trouw blijft aan tradities in Balmoral. De vergelijkingen worden uitgebreid belicht in de media en aangewakkerd door fanatieke paparazzi.

Bekijk de trailer hierboven. Lees hier waar je The Crown kunt kijken.

Actuele video's

Meer actuele video's