Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Familie Gillis: Massa is Kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending Dinsdag staat er een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa in de agenda. Op SBS6 zie je vanavond wat er zoal gebeurt in het leven van de steenrijke Peter Gillis, zijn geliefde Wendy en zijn familie. Alle fragmenten uit deze uitzending ZIEN: Wendy showt babybuik. Peter Gillis opnieuw vader? Bekijk deze video » Wendy’s eerste TikTok-sessiePeter en Wendy krijgen een bijzonder leuk cadeautje op de verjaardag van schoonmoeder Carina. Op Slot Cranendonck moest de horeca op last van de overheid sluiten, maar daar hebben managers Marc en Annelijn een ingenieuze oplossing voor bedacht. En Wendy's allereerste TikTok-sessie op zolder is een feit. Realityserie onder vuurTerwijl in de realityserie allerlei mooie avonturen van de Gillisjes te zien zijn, lag dit seizoen aanvankelijk onder vuur. Peter is in een verhitte strijd verwikkeld geraakt met zijn ex Nicol Kremers, die in eerdere seizoenen aan zijn zijde te zien was. Inmiddels heeft zij de miljonair aangeklaagd vanwege zware mishandeling.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tuesday 14 November 2023 om 21:36

Dinsdag staat er een nieuwe aflevering van Familie Gillis: massa is kassa in de agenda. Op SBS6 zie je vanavond wat er zoal gebeurt in het leven van de steenrijke Peter Gillis, zijn geliefde Wendy en zijn familie.

Wendy’s eerste TikTok-sessie
Peter en Wendy krijgen een bijzonder leuk cadeautje op de verjaardag van schoonmoeder Carina. Op Slot Cranendonck moest de horeca op last van de overheid sluiten, maar daar hebben managers Marc en Annelijn een ingenieuze oplossing voor bedacht. En Wendy's allereerste TikTok-sessie op zolder is een feit.

Realityserie onder vuur
Terwijl in de realityserie allerlei mooie avonturen van de Gillisjes te zien zijn, lag dit seizoen aanvankelijk onder vuur. Peter is in een verhitte strijd verwikkeld geraakt met zijn ex Nicol Kremers, die in eerdere seizoenen aan zijn zijde te zien was. Inmiddels heeft zij de miljonair aangeklaagd vanwege zware mishandeling.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa

Actuele video's

Meer actuele video's