Dilan Yesilgöz reageert op kritiek Özcan Akyol: 'Beetje sneu' (video)

Dilan Yesilgöz reageert op kritiek Özcan Akyol: 'Beetje sneu' (video)

Woensdag 15 november 2023 om 08:49

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

In Vandaag Inside reageerde Dilan Yesilgöz op een aantal uitspraken die Özcan Akyol over haar deed. Hij hekelde het VVD-beleid en verweet Yesilgöz het flirten met de PVV.

<em>Dilan Yesilgöz</em> reageert op kritiek Özcan Akyol: 'Beetje sneu' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 14 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside reageerde Dilan Yesilgöz op een aantal uitspraken die Özcan Akyol over haar deed. Hij hekelde het VVD-beleid en verweet Yesilgöz het flirten met de PVV. EusNu de campagne in de hete fase zit, komen veel politiek leiders graag langs bij Vandaag Inside om nog wat stemmen te winnen. Dilan Yesilgöz lijkt prima op haar plek tussen de heren van VI en ook de kritiek van Eus pareert ze gemakkelijk. 'Wel een beetje sneu.' Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Politiek :

Eus
Nu de campagne in de hete fase zit, komen veel politiek leiders graag langs bij Vandaag Inside om nog wat stemmen te winnen. Dilan Yesilgöz lijkt prima op haar plek tussen de heren van VI en ook de kritiek van Eus pareert ze gemakkelijk. 'Wel een beetje sneu.'

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's