Longkanker Cilly Dartell uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video)

Longkanker Cilly Dartell uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video)

Cilly Dartel wordt niet meer beter. Dat heeft ze woensdag bevestigd aan het ANP. 'Ik weet dat ik doodga. Alleen kunnen ze niet zeggen hoe lang ik nog heb. Dat kan een maand zijn, of misschien wel twee maanden.'

Bekijk hieronder een interview met Dartel van eind september.

Longkanker <em>Cilly Dartell</em> uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video) Cilly Dartel wordt niet meer beter. Dat heeft ze woensdag bevestigd aan het ANP. 'Ik weet dat ik doodga. Alleen kunnen ze niet zeggen hoe lang ik nog heb. Dat kan een maand zijn, of misschien wel twee maanden.' Bekijk hieronder een interview met Dartel van eind september. ZiekDe longkanker van Cilly Dartell is uitgezaaid naar haar buikvlies en haar rechternier. Dartell weet al sinds 2019 dat zij longkanker heeft. De 66-jarige oud-presentatrice heeft woensdag een verhaal daarover in de Story aan het ANP bevestigd. De artsen hebben haar verteld dat zij niets meer voor haar kunnen betekenen. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Zien! Bijzondere foto's van Golden Earring in expositie bij Top 1000 Allertijden Radio Veronica Bekijk deze video » Video: Koning Willem-Alexander wordt warm onthaald in het Duitse Ruhrgebied Bekijk deze video » Shownieuws: 'Tom Egbers werkt toe naar een comeback op televisie' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Longkanker Cilly Dartell uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video)

Ziek
De longkanker van Cilly Dartell is uitgezaaid naar haar buikvlies en haar rechternier. Dartell weet al sinds 2019 dat zij longkanker heeft. De 66-jarige oud-presentatrice heeft woensdag een verhaal daarover in de Story aan het ANP bevestigd. De artsen hebben haar verteld dat zij niets meer voor haar kunnen betekenen.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's